Rabu, 2 Mei 2012

Kek Choclate Moist

Teringin rasanya nak makan kek.  Coco Vanhouten ada... apa lagi... dengan minyak masak biji bunga matahari.  Cuma susu pekat manis n choclate bar je yang x ada.  Makan tetap nak makan.  So, aku gantila dengan gula pasir.  Choclate bar tu ganti saja dengan Milo dan tepung kastard.

Buat 3 adunan.  2 adunan simpan dalam jug letak dalam peti sejuk.  Kukus untuk sebiji kek.  Aku cuba buat toping kaedah cuba jaya... kurang sedap la.  Tapi bila letak toping n tabur choclate rice n letak pula choclate kismis sebiji demi sebiji.. yumm!  sedap juga.  Yang menjadi perhatian ialah choclate kismis.  Semua anak2 yang kecik-kecik... nak makan choclate kismis. 
Sedap juga la...

Rasa macam nak jual tepung magic kek choclate moist la..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan